PERSONAL SHOPPER

VOOR DE BESTE VERSIE VAN JEZELF

Een personal shopper inhuren is dé oplossing wanneer je weinig tijd overhoudt of gewoonweg geen zin hebt om te winkelen. Mijn naam is Milou van Ravenhorst en ik help jou graag met het vinden van kleding, waarin jij je prettig voelt en wat bij jouw persoonlijkheid past. Als personal styling niet jouw ding is, biedt een personal stylist uitkomst.

Dé personal shopper in Nederland – kennismaking bij jou thuis

  • Ik neem alles voor jou uit handen: het shoppen, het uitzoeken van je garderobe en het terugsturen van kleding
  • Ik koop kleding die bij jou past en waarin jij je prettig voelt
  • We maken persoonlijk kennis bij jou thuis
  • Samen zoeken we je garderobe uit
  • Je kan altijd persoonlijk contact verwachten
  • Ik kom vrijblijvend met tips als ik leuke kleding voor je zie
  • Je kan altijd snel bij mij terecht

Als jouw personal shopper koop ik online en in winkels voor jou

Een garderobe is eens in de zoveel tijd toe aan een metamorfose. Als je twijfelt over je styling, is het juist aan te raden om kledingadvies en stijladvies te vragen aan een professional. Als stylist ben ik continu op zoek naar nieuwe trends en leuke online webshops of fysieke winkels. Ik zoek net zo lang totdat ik dé kleding vind die perfect bij jouw persoonlijkheid past. Alles voor jouw personal styling.

“Ik doe niets liever dan anderen helpen met hun styling”

Een nieuwe garderobe met fashion items

Samen met jou zorg ik voor een nieuwe garderobe gevuld met timeless classic (basic) items. Deze zijn namelijk een must voor een goed opgebouwde garderobe. Ook laat ik je zien hoe je dit kan aanvullen met een aantal “fashion items”, bijvoorbeeld een elegante blazer of een stijlvolle tas. Op die manier ben je altijd up-to-date op modegebied. Ontdek en leer wat bij jou past.

Wat doet een personal shopper?

Je mag van mij verwachten dat ik je eerlijk en deskundig kledingadvies geef. Als jouw persoonlijke stylist ontdek ik welke kledingitems het beste bij jou passen. Ik geef tips waar je de leukste (online) winkels vindt en je krijgt stijladvies en kledingadvies. Daarnaast houd ik je op de hoogte van de laatste trends op het gebied van styling.

Mijn stappenplan en werkwijze

Fitting your style to your everyday routine and special occasion

1. Telefonisch intake

We beginnen altijd met een vrijblijvende telefonische intake. Zo kom ik achter jouw specifieke wensen en bespreken we samen de mogelijkheden op het gebied van personal styling.

2. Het budget bepalen

Naar aanleiding van de besproken wensen maken we een offerte op maat en bespreken we de tarieven. De offerte krijg je per mail toegestuurd. Jij bepaalt het budget waar ik voor ga shoppen. Dat kan variëren van een low budget tot high end fashion. Na akkoord van de offerte gaan we naar de volgende stap.

3. De persoonlijke kennismaking

Na het akkoord kom ik persoonlijk bij je thuis voor een kennismaking. In jouw eigen omgeving komt je persoonlijkheid namelijk het beste naar voren. Immers voel jij je daar op je gemak.

Daarnaast is het ook handig dat we meteen door je garderobe kunnen gaan. Tijdens dit uitzoekmoment komen we te weten wat jouw kledingwensen zijn, waar je naar op zoek bent, wat je stijl is, wat je favoriete kledingmerken zijn en waar je tegenaan loopt.

“Alles is mogelijk bij mij: van personal shopping, tot stijladvies of een garderobe styling”

4. Fashion checklist shoppen

De checklist met aanbevelingen en tips en tricks vink ik af door de items voor je te winkelen. Uiteraard is het ook mogelijk om samen naar winkels te gaan, die keuze is aan jou. De geshopte kleding leveren wij in overleg bij je thuis of op je werk af.

5. Stylingsessie en pasvormen

Naar aanleiding van de besproken wensen maken we een offerte op maat en bespreken we de tarieven. De offerte krijg je per mail toegestuurd. Jij bepaalt het budget waar ik voor ga shoppen. Dat kan variëren van een low budget tot high end fashion. Na akkoord van de offerte gaan we naar de volgende stap.

Huur nu een persoonlijke styliste in

Aangezien ik nu op de hoogte ben van je persoonlijke stijl en wensen, is het voor mij mogelijk om in een aanzienlijk kortere tijd je kast aan te vullen. Super fijn om zo je garderobe up to date te houden of om voor een compleet nieuwe stijl te gaan.

Garderobe styling is ook een mogelijkheid.

Previous
Next

Goed voor de dag komen dankzij personal styling

Wie leuke kleren draagt zit vaak beter in zijn vel. Een goeie outfit geeft jouw zelfvertrouwen een boost, waardoor je de wereld anders gaat waarnemen. Door middel van personal styling krijg je hulp bij het vinden van de outfits die perfect voor jou zijn. Je ziet er met een personal shopper dus altijd goed uit en komt altijd goed voor de dag.

Personal shopper voor overal in Nederland

Als personal shopper ben ik door het hele land werkzaam. Waar jij woont maakt voor mij niets uit. Immers kunnen we het intakegesprek telefonisch houden en kom ik daarna ook graag naar je toe voor een persoonlijke kennismaking bij jou thuis.

Een personal shopper inhuren?

Heb je nog vragen over mijn dienstverlening als personal shopper? Laat het mij gerust weten. Je kunt me telefonisch bereiken via 06-46 27 66 03, per e-mail of door middel van het contactformulier op de website.

MORE INSPIRATION ON OUR INSTAGRAM
Explore your favourite styles and share your own #ilovestyle

Wat doet een personal shopper?

Een personal shopper is iemand die zich bezighoudt met het in opdracht winkelen (“shoppen”) voor anderen. Daarnaast kan een personal shopper je ook voorzien van stijl en kleding advies, of je garderobe onder handen nemen.

Wat kost een personal shopper?

Styling is altijd maatwerk. Alle tarieven staan vermeld per pakket. Uiteraard is het mogelijk om een pakket op maat te laten maken, passend bij jouw budget en hulpvraag. Een personal shopper inzetten betekent een investering in jezelf, op de korte én lange termijn.

Hoe werkt een personal shopper?

We beginnen met een gratis intake gesprek waarin de wensen en mogelijkheden besproken worden passend binnen jouw budget. Is het nodig dat ik jouw kledingkast onder handen neem? Gaan we gezellig samen shoppen? Of wil je kleur en stijl advies? Alles is mogelijk. Het personal shoppen kan beginnen! Ontdek en leer wat bij jou past. Ik adviseer zowel particulier als zakelijk.

Moet ik een minimaal budget hebben?

Een personal shopper kan voor ieder budget winkelen. Jij bepaalt zelf je het budget. De hoogte van het kledingbudget is afhankelijk van de hoeveelheid kleding, gewenste merken en daarbij behorende prijs-kwaliteitverhouding.