Over mij

IMG_0484

Hi, wat leuk dat je mijn site bezoekt en wat meer over mij wilt weten! Ik ben Milou van Ravenhorst, getrouwd en mama van 2 lieve zoontjes. Ik doe niets liever dan andere helpen met hun styling en kledingadvies geven. Al mijn hele leven lang adviseer ik mijn familie, vriendinnen en iedereen die het wil horen ;).

Na jaren gewerkt te hebben als accountmanager in de kinderkleding branche, besloot ik dan ook mijn droom als kledingstyliste / personal shopper werkelijkheid te laten worden. Al van jongs af aan ben ik dag in, dag uit bezig met de mode. Stijladvies / kledingadvies geven is dan ook mijn allergrootste passie. Styling zit dan ook in mijn DNA. Als styliste / personal shopper ben ik continu op zoek naar de nieuwste trends, waar kan je de leukste (ook betaalbare) items vinden en hoe pas ik deze toe op jou als klant. Van het optimaliseren van je kledingkast  tot het aanvullen en combineren daarvan. Maar het allerbelangrijkste, hoe haal je het beste uit jezelf? Kleding is niet alleen maar functioneel. Wanneer jij draagt wat goed bij je past en uitstraalt hoe jij je van binnen voelt, geeft jou dat ook enorm veel zelfvertrouwen! Hetzij privé of zakelijk.

Waar ik ook ben, het gebeurt regelmatig dat ik aangesproken word met een vraag als; ” oh mag ik weten waar die leuke schoenen/ top/ jas/ sokken vandaan komen? Als ik dan de winkel noem dan krijg ik vaak het antwoord oh ja dáár joh, hmm daar kom ik nooit, ik krijg het er niet gevonden, veel te groot, te klein, te druk, te ver, whatever.

Het liefst vul ik uren met shoppen, met of zonder kids, alleen of met vriendinnen. Maar ook zeker met de laptop op schoot. Is shoppen niet jouw ding, of heb je er gewoonweg geen tijd voor? Ben je de frustratie van het urenlang shoppen en nog niets kunnen vinden zat? Dan moet je mij dus hebben! Alles is mogelijk, van personal shopping  tot stijladvies of een garderobe styling. 

Wil jij ook one step ahead in the fashion game zijn met een garderobe waar je eindeloos uit kunt combineren, een kast waar je voor staat en nooit meer hoeft te zeggen dat je niets hebt om aan te trekken? Wil je een keer helemaal uit je comfort zone stappen, of ben je op zoek naar de stijl die bij je past? Neem contact met mij op!

Neem ook zeker eens een kijkje op mijn instagram. Hier upload ik regelmatig nieuwe outfits en trends!