Garderobe styling

Dat nieuwe jasje leek in de paskamer zo leuk! Eenmaal thuis valt hij enorm tegen en blijft hij toch in de kast hangen, of lukt het je niet om hem te combineren met je kleding. Goed combineren blijft voor veel mensen een uitdaging. Garderobe styling is dan een uitkomst.

Laat je eens verassen door mijn kijk als styliste hierop. Ik help je onder andere bij het ordenen van je garderobe en geef je tips hoe je de items het beste kan stylen. Samen ontdekken we of dat die ene miskoop toch heel erg goed te combineren valt met dat wat er al in je kast hangt. Als er nog items ontbreken, help ik jou bij het aanvullen hiervan zodat je een mooie complete garderobe hebt!

Mijn stappenplan en werkwijze

1. Telefonische intake

We beginnen altijd met een vrijblijvende telefonische intake. Zo kom ik achter jouw wensen en bespreken we de mogelijkheden.  

2. Offerte op maat

Naar aanleiding van de besproken wensen maak ik een offerte op maat voor de garderobestyling. Deze krijg je per mail toegestuurd. Na akkoord van de offerte gaan we naar de volgende stap, de kennismaking en garderobestyling!

3. Garderobe styling bij jou thuis

Na het akkoord kom ik bij jou thuis voor een kennismaking en kijkje in je garderobe. Eén voor één lopen we alle kledingstukken in jouw kast na. Met een vuilniszak ernaast (en meestal blijft die niet leeg;)). Ik stel je veel vragen tijdens deze garderobestyling. Wat voor een werk je doet, welke kleding je het meeste draagt en waarom, welke mode je wel of niet aanspreekt. Tijdens de sessie laat ik je ook af en toe kleding passen om een beeld te vormen van wat bij je past en vooral ook niet.We gaan ook plaats maken voor nieuwe kleding. Don’t worry, ik ben geen fashion police, ik ga niet over je lievelingstrui zeggen: “OMG dat is zooo 2017”. 

Daarna ga ik looks samenstellen met jouw eigen kleding. Je zal versteld staan van de nieuwe verrassende combinaties die je zelf zo nog nooit gedragen of bedacht hebt! We gaan ook plaats maken voor nieuwe kleding. 

Na het grondig opruimen en afscheid nemen van sommige kledingstukken, is er weer overzicht en ruimte. Mocht je de garderobe willen aanvullen met nieuwe items, dan kan ik dat met of voor jou doen. 

Het personal shoppen kan beginnen!

Voor wie?

De garderobe check zou voor elke vrouw een echte eye-opener zijn, maar misschien herken je jezelf in het volgende:

  • Je hebt een garderobe waar je best tevreden mee bent, maar je pakt net iets te vaak naar dezelfde combinaties;
  • Want je vindt het lastig om kleding en accessoires te combineren;
  • Daarom sta je vaak balend voor je kast met het gevoel dat je niets hebt om aan te trekken;
  • Kortom, je wilt graag een frisse blik op, en een frisse wind door, je kledingkast en je kledingstijl.