KLEDINGADVIES WAARMEE JIJ DE BESTE VERSIE VAN JEZELF ONTDEKT

Personal shopper

Persoonlijk kledingadvies dat perfect op jou als persoon is afgestemd kan ervoor zorgen dat je nóg lekkerder in je vel komt te zitten. Als personal stylist zorg ik ervoor dat zowel vrouwen als mannen weten waar ze moet beginnen als het aankomt op kleding. Je herkent ze immers vast wel. Van die vrouwen die je op straat tegen komt en er uit zien om door een ringetje te halen. Die vrouwen weten precies welke kleuren en vormen het beste bij ze passen. 

Stiekem dromen we toch allemaal over een kledingkast vol met de perfecte items waar je blij mee bent. Zodoende help ik jou verder bij het realiseren van dé garderobe in de perfecte stijlen en kleuren.

Goed kledingadvies | persoonlijk en snel

  • Ik neem je alles uit handen. Van het shoppen van items tot aan eventueel terugsturen van items
  • Persoonlijke aandacht en professioneel kleding-, stijladvies en kleuradvies
  • Voor mannen en vrouwen
  • Samen kijken we welke items je al in de kast hebt
  • Ik zet net dat stapje extra. Zo voorzie ik je naast het advies ook graag van gratis tips
  • Ik help je snel verder middels stijladvies

Wil je precies weten welke kleuren en kledingstukken bij jou passen? Neem direct gratis contact met me op en ik help je zo snel mogelijk verder. Ik ben klaar om samen met je te shoppen.

Dragen wat goed voelt

Ik hoor vaak van klanten dat ze veel kleding uit hun kast niet dragen. Of dat ze niet goed weten wat ze aan moeten met warm weer. Maar ook dat ze niet weten hoe ze kledingstukken met een bepaalde kleur moeten combineren.

Middels het juiste persoonlijke kledingadvies voor mannen of vrouwen kom jij nooit meer met kleding thuis die achter in de kast verdwijnt omdat je er toch niet prettig in voelt. Daar draait het uiteindelijk om. Draag wat goed voelt en wat bij je past.

Ik ben de styliste en personal shopper die ervoor zorgt dat je ontzettend enthousiast wordt van je kleding!

Persoonlijk kledingadvies

Ik geef je als personal stylist persoonlijk kledingadvies. Hierbij beginnen we bij de basis. Wie ben jij en wat wil je graag uitstralen? Waar voel jij je prettig bij en wat past er wel en niet bij je figuur? Iedere vrouw is anders en heeft een ander figuur.

Waar ik met jou naar op zoek ga, is welke items het best bij jouw figuur passen. We gaan op zoek naar de kledingstukken waarmee je jouw pluspunten accentueert. Misschien heb je wel onzekerheden. We zorgen er voor dat die onzekerheden verdwijnen.

4 soorten vrouwenfiguren

Je hebt je vast wel eens afgevraagd welke kleding het best bij je figuur past. Zo kennen we op het gebied van vrouwelijke figuren 4 soorten waar je waarschijnlijk allemaal wel eens van gehoord hebt. De appel, de peer, de plank en de zandloper. Bij het bepalen van je figuur gaat het om de verhoudingen tussen de schouders, heupen en de taille.

Houd echter wel in gedachten dat lichaamsfiguren een gids zijn en niet iedereen per definitie in één figuur past. Soms kan het zijn dat er sprake is van een combinatie van twee vormen.

Slimme kledingstrucjes

Als je weet welke vorm jouw lichaam heeft, kun je met een aantal slimme kledingtrucjes je sterke punten benadrukken. Maar ook je zwakkere punten camoufleren. Zo kleden bepaalde kleuren juist af.

De juiste persoonlijke kleding hacks of tips doen wonderen voor je figuur. Zodoende accentueer jij jouw pluspunten in een mum van tijd.

Geen workshops maar een stijladvies op maat

Andere personal shoppers bieden vaak diverse workshop aan. Daarentegen stem ik mijn advies concept op maat altijd af op jouw specifieke wensen. Daarna ben jij helemaal op de hoogte van wat jouw stijl is. Dat hoeft echter echt niet een stijl te zijn.

Je kunt namelijk meerdere kledingstijlen met elkaar combineren. Zolang jij je na mijn advies maar compleet jezelf voelt.

Zakelijk en particulier stijladvies

Persoonlijk kledingadvies is niet alleen privé maar ook zakelijk mogelijk. Ben je op zoek naar de zakelijke stijl die bij jou past? Dan is stijladvies zeker een aanrader. Het is immers van groot belang dat je outfit past bij de functie en de boodschap die je wilt uitdragen.

Ben je klaar voor de garderobe waarmee je eindeloos kunt combineren? Ik ga graag voor je shoppen

Kies voor mijn kledingadvies of stijladvies

Wil jij één van die vrouwen op straat of op je werk zijn die straalt? Dan is persoonlijk kledingadvies of stijladvies echt iets voor jou. Ontdek hoe je look nog verrassender kan en hoe je de leukste combinaties kunt maken. Maar ook wat de juiste kleuren zijn voor jou en waar je de leukste kleding kan vinden.

Haal het beste uit jezelf en ontdek je stijl! Neem contact met me op en schakel direct mijn professionele hulp in. Ook wanneer je een vraag hebt of tips of advies wenst kun je altijd bij me terecht. Ik beantwoord je vragen graag.

garderobe styling personal shopper styling kledingadvies

Wat zeggen klanten over het persoonlijk kledingadvies?

Ben je benieuwd wat andere mensen van mijn persoonlijk kledingadvies vinden? In het menu is een pagina met ‘Klanten vertellen’ opgenomen. Op deze pagina die je reviews die klanten van mij achtergelaten hebben. Je kunt deze doornemen om te lezen hoe tevreden klanten zijn met mijn dienstverlening.

Kledingadvies voor vrouwen en mannen

Ik bied zowel kledingadvies voor vrouwen als mannen aan. Daarbij is mijn werkwijze als volgt:

  1. Intakegesprek: we beginnen met een telefonisch intakegesprek, waarbij we kennismaken en we jouw wensen bespreken. Ik vertel je dan meer over de mogelijkheden en mijn dienstverlening.
  2. Offerte op maat: vervolgens ontvang je een offerte op maat van mij, waarin je besproken wensen meegenomen zijn. Als je daarmee akkoord gaat plannen we een afspraak in voor het persoonlijk kledingadvies. Dat kan bij jou thuis of op een andere locatie naar keuze.
  3. Persoonlijk kledingadvies: gedurende een dag krijg je vervolgens advies over je kledingstijl van mij, uiteraard geheel persoonlijk.
Hoe werkt het kledingadvies?

Met een persoonlijke stijlanalyse kijken we naar welk stijltype jij bent en waar jij je prettig bij voelt. Wat past er nou precies bij jouw lichaamsbouw en hoe kan jij je sterke punten accentueren. En hoe camoufleer jij je onzekerheden? Dat is iets waar iedere vrouw vaak tegenaan loopt.

Wat is het voordeel van kledingadvies?

Je weet wat jouw persoonlijke stijl is en het geeft je zelfvertrouwen een enorme boost. Je shopt effectiever, dus geen miskopen meer. Je leert creatiever te zijn in het samenstellen van outfits. Maar bovenal, je draagt waar jij je goed in voelt en straalt dat ook uit.

Wat kost kledingadvies?

Kledingadvies is al te boeken vanaf 3 uur. Uitbreiding is altijd mogelijk. Met een persoonlijke stijlanalyse kijken we naar welk stijltype jij bent en waar jij je prettig bij voelt. Wat past er nou precies bij jouw lichaamsbouw en hoe kan jij je sterke punten accentueren. Alle tarieven kan je terugvinden in de tarievenlijst.