Kledingadvies van I Love Style

Kledingadvies van I love Style personal stylist zorgt ervoor dat je weet waar je moet beginnen. Je herkent ze immers vast wel. Van die vrouwen die je op straat tegen komt en er uit zien om door een ringetje te halen. Die vrouwen weten precies welke kleuren en vormen het beste bij ze passen.


Stiekem dromen we toch allemaal over een kledingkast vol met de perfecte items waar je blij mee bent. Zodoende help ik jou verder bij het realiseren van dé garderobe in de perfecte kleuren.

Goed kledingadvies | persoonlijk en snel

  • Ik neem je alles uit handen. Van het shoppen van items tot aan eventueel terugsturen van items
  • Persoonlijke aandacht en professioneel kleding-, stijladvies en kleuradvies
  • Samen kijken we welke items je al in de kast hebt
  • Ik zet net dat stapje extra. Zo voorzie ik je naast het advies ook graag van gratis tips
  • Ik help je snel verder middels stijladvies

Wil je precies weten welke kleuren en kledingstukken bij jou passen? Neem direct gratis contact met me op en ik help je zo snel mogelijk verder. Ik ben klaar om samen met je te shoppen. 

Dragen wat goed voelt

Ik hoor vaak van klanten dat ze veel kleding uit hun kast niet dragen. Of dat ze niet goed weten wat ze aan moeten met warm weer. Maar ook dat ze niet weten hoe ze kledingstukken met een bepaalde kleur moeten combineren.

Middels het juiste kleuradvies en kledingadvies kom jij nooit meer met kleding thuis die achter in de kast verdwijnt omdat je er toch niet prettig in voelt. Daar draait het uiteindelijk om. Draag wat goed voelt en wat bij je past.

Ik ben dé styliste en personal shopper voor jou

Persoonlijk kledingadvies

Ik geef je als personal stylist persoonlijk kledingadvies en kleuradvies. Hierbij beginnen we bij de basis. Wie ben jij en wat wil je graag uitstralen? Waar voel jij je prettig bij en wat past er wel en niet bij je figuur? Iedere vrouw is anders en heeft een ander figuur.

Waar ik met jou naar op zoek ga, is welke items het best bij jouw figuur passen. We gaan op zoek naar de kledingstukken waarmee je jouw pluspunten accentueert. Misschien heb je wel onzekerheden. We zorgen er voor dat die onzekerheden verdwijnen.

4 soorten vrouwenfiguren

Je hebt je vast wel eens afgevraagd welke kleding het best bij je figuur past. Zo kennen we op het gebied van vrouwelijke figuren 4 soorten waar je waarschijnlijk allemaal wel eens van gehoord hebt. De appel, de peer, de plank en de zandloper. Bij het bepalen van je figuur gaat het om de verhoudingen tussen de schouders, heupen en de taille.

Houd echter wel in gedachten dat lichaamsfiguren een gids zijn en niet iedereen per definitie in één figuur past. Soms kan het zijn dat er sprake is van een combinatie van twee vormen.

Slimme kledingstrucjes

Als je weet welke vorm jouw lichaam heeft, kun je met een aantal slimme kledingtrucjes je sterke punten benadrukken. Maar ook je zwakkere punten camoufleren. Zo kleden bepaalde kleuren juist af.

De juiste kleding hacks of tips doen wonderen voor je figuur. Zodoende accentueer jij jouw pluspunten in een mum van tijd.

Geen workshops maar een stijladvies op maat

Andere personal shoppers bieden vaak diverse workshop aan. Daarentegen stem ik mijn advies concept op maat altijd af op jouw specifieke wensen. Daarna ben jij helemaal op de hoogte van wat jouw stijl is. Dat hoeft echter echt niet een stijl te zijn.

Je kunt namelijk meerdere kledingstijlen met elkaar combineren. Zolang jij je na mijn advies maar compleet jezelf voelt.

Zakelijk en particulier stijladvies

Kledingadvies is niet alleen privé maar ook zakelijk mogelijk. Ben je op zoek naar de zakelijke stijl die bij jou past? Dan is stijladvies zeker een aanrader. Het is immers van groot belang dat je outfit past bij de functie en de boodschap die je wilt uitdragen.

Ben je klaar voor de garderobe waarmee je eindeloos kunt combineren? Ik ga graag voor je shoppen

Kies voor mijn kledingadvies of stijladvies

Wil jij één van die vrouwen op straat of op je werk zijn die straalt? Dan is persoonlijk kledingadvies of stijladvies echt iets voor jou. Ontdek hoe je look nog verrassender kan en hoe je de leukste combinaties kunt maken. Maar ook wat de juiste kleuren zijn voor jou en waar je de leukste kleding kan vinden.

Haal het beste uit jezelf en ontdek je stijl! Neem contact met me op en schakel direct mijn professionele hulp in. Ook wanneer je een vraag hebt of tips of advies wenst kun je altijd bij me terecht. Ik beantwoord je vragen graag